Butternut

Butternut! Ster onder de pompoenen tijdens het Herfstseizoen.

Butternut! De herfst brengt niet alleen prachtige kleuren en knusse truien met zich mee, maar ook een overvloed aan heerlijke seizoensgroenten. En in deze herfstparade van smaken is de butternut, of flespompoen, de onbetwiste ster van het seizoen. Met zijn romige textuur en nootachtige smaak voegt deze pompoen een vleugje magie toe aan je herfstmaaltijden. … Read more

Truffel - Header

Truffel! Een culinaire schat die je smaakpapillen zal betoveren.

Truffels zijn een ware traktatie waar je niet aan kunt weerstaan. Deze mysterieuze en aromatische paddenstoelen behoren tot de meest gewaardeerde ingrediënten in de culinaire wereld. Kom meer te weten over de verschillende soorten truffels, hoe ze worden gebruikt in de keuken en waarom ze zo gegeerd en geliefd zijn.

Witloof - Header

Witloof! Belgische trots en held in jouw keuken!

Witloof! De onbezongen held van herfst en wintergroenten. Een tikkeltje bitter, maar boordevol smaak! Deze groente is onze Belgische trots! Zeker wanneer we het hebben over grondwitloof! Met zijn uitgesproken smaak en veelzijdigheid in de keuken is deze bladgroente een must voor elke culinaire liefhebber. Of je het nu rauw, gegrild of gestoofd eet, witloof voegt een uniek tintje toe aan je maaltijden. De groente is een geweldige bron van vitamine A en K, vezels en antioxidanten. Het bevordert de spijsvertering en stimuleert het immuunsysteem. Maar het beste aan witlof? Het is ongelooflijk gemakkelijk te bereiden! In deze blogpost nemen we je mee in de wereld van ons “Witloof”.

Skrei - winterkabeljauw

Skrei…of winterkabeljauw, een wonder der natuur!

In de koude wateren van Noorwegen ligt een culinaire schat verscholen, bekend als skrei. Deze speciale vis, ook wel winterkabeljauw genoemd, heeft de harten van fijnproevers over de hele wereld veroverd. Met zijn unieke smaak, seizoensgebonden beschikbaarheid en indrukwekkende voordelen voor de gezondheid, is skrei veel meer dan alleen maar een vis. Laten we samen deze bijzondere vis ontdekken en alle geheimen onthullen die schuilen in de diepten van de Barentszzee.

kipsate bbq

Thaise kipsaté op de bbq, met pindasaus.

Kipsaté met pindasaus. Zo lekker dat iedereen om het recept zal smeken! Serveer dit met gestoomde of gebakken rijst en je zal duimen en vingers aflikken. Ik neem je terug mee naar het land van de glimlach en je zal verbaasd zijn hoe makkelijk het is om dit gerecht klaar te maken. Dit is standaard en authentiek “Thai Food”!

error: Deze inhoud is beschermd!
1
Share to...