Affiliate Disclosure

In 2015 heeft de Federal Trade Commission haar nieuwe regels voor Disclosure Compliance vrijgegeven. Deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat lezers of kijkers van webmedia (blogs, YouTube-video’s, enz.) weten of de blogger/schrijver/content creator (in dit geval Liliesfood.be) wordt gesponsord, onderschreven of samenwerkt met een ander bedrijf. In blogtermen moeten de lezers weten of de blogger geld verdient door een link of product te delen.
In overeenstemming met de FTC-richtlijnen, verzoeken wij u het volgende aan te nemen met betrekking tot links en berichten op deze site:

Alle links van Liliesfood.be zijn interne / uitgaande of affiliate links. Deze links zijn NOOIT gericht op Spam, phishing, malware of wat dan ook.

Het zijn de affiliate links waarvan ik een kleine vergoeding ontvang uit de verkoop van bepaalde artikelen.


Wat zijn affiliatelinks?
Aankopen worden gedaan op externe websites van aangesloten bedrijven: Wanneer een lezer op een aangesloten link op Liliesfood.be klikt om een item te kopen, koopt de lezer het item rechtstreeks van de verkoper. Amazon, Bol.com, Awin, Daisycon, Impact, Shareasale en/of andere bedrijven betalen Liliesfood.be een kleine commissie of andere vergoeding voor het promoten van hun website of producten via hun partnerprogramma.
De prijzen zijn voor u precies hetzelfde als uw aankoop via een affiliate-link of een niet-affiliate-link gebeurt. U betaalt niet meer als u doorklikt op de link.

Elke keer dat u een link ziet die lijkt op Liliesfood/recommends/… kan worden aangenomen dat het een affiliatelink is.

We gebruiken enkele partnerprogramma’s:

 1. Amazon-affiliatielinks.
  Liliesfood.be​ neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate-advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon-eigendommen (o.a. Amazon.be), waaronder, maar niet beperkt tot, amazon.com. Amazon biedt een kleine commissie op producten die via hun aangesloten links worden verkocht. Al uw aankopen via onze Amazon-affiliatielinks ondersteunen ons doel zonder extra kosten voor u.
  Als een blogger naar een Amazon-product linkt (met een speciale code voor aangesloten bedrijven in de link) en een lezer binnen 24 uur na het klikken op de link een item in zijn ‘winkelwagentje’ plaatst via die link, krijgt de blogger een klein percentage van de verkoop. Amazon-links zijn niet ‘pay per click’. Als je op de productlink klikt en op Amazon blijft en iets anders koopt, ontvang ik een commissie over die verkoop.
 2. Bol.com affiliate links. Liliesfood.be​ neemt deel aan het Bol.com Partner Programma, een affiliate-advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Bol.com. Het partnerprogramma biedt een kleine commissie op producten die via hun aangesloten links worden verkocht. Al uw aankopen via onze Bol-affiliatielinks ondersteunen ons doel zonder extra kosten voor u.
 3. Andere Product affiliatelinks.
  Deze affiliate-links werken op dezelfde manier: als je op de link klikt en het product koopt, krijgt Liliesfood een percentage van de verkoop of een ander soort vergoeding. Zaken als e-boekbundels, e-cursussen en onlinepakketten zijn meestal ook aangesloten links. Nogmaals, de prijzen zijn niet anders als u deze affiliatelinks gebruikt. U betaalt niet meer als u doorklikt op de link. Deze links zijn niet ‘betalen per klik’, tenzij anders aangegeven. Sites waarmee we werken zijn o.a. Awin.com, Impact.com, Partnerstack.com, ShareaSale.com, Daisycon.com, … Ook directe partnerschappen met bedrijven die de software ontwikkelen waarmee onze website is gebouwd zitten hierin mee. Kinsta, Perfmatters, Novashare, Generatepress en Generateblocks.
 4. Hoe zit het met gesponsorde inhoud?
  We schrijven voorlopig nog geen gesponsorde berichten. We willen u oprecht, echte, onbevooroordeelde informatie geven. Als een bericht echter door een bedrijf wordt gesponsord en het een betaalde sponsoring betreft, zullen we dit duidelijk aan het begin van het bericht vermelden.

Geef een reactie

error: Deze inhoud is beschermd!
Share to...