Een bord Tagliatelle al Ragu, rijkelijk bedekt met vleessaus en gegarneerd met een takje verse rozemarijn.

Tagliatelle al ragu

Tagliatelle al ragu is een klassieker uit de streek van Emilia Romagna. Of je nu in de stemming bent voor een stevige maaltijd of gewoon wilt genieten van een goede saus, pasta al ragu is een geweldige keuze.

Kaaskroketten

Kaaskroketten

Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg vanbinnen. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken. Daarom is het belangrijk aandacht te schenken aan het paneren! De smaak hangt natuurlijk af van met welke kaas je zal werken.

vanilleijs maken

vanille ijs maken

Vanille ijs maken is niet zo moeilijk, en uiteindelijk is het zoveel beter dan de versies die je kan vinden in de supermarkt. Een verrukkelijk recept voor zijdezacht vanille ijs, moeiteloos bereid met de veelgeprezen KitchenAid Artisan. Proef de perfecte harmonie van smaak en gemak.

error: Deze inhoud is beschermd!
Share to...