Tagliatelle al ragu
Tagliatelle al ragu is een klassieker uit de streek van Emilia Romagna. Of je nu in de stemming bent voor een stevige maaltijd of gewoon wilt genieten van een goede saus, pasta al ragu is een geweldige keuze.
Cooking with love provides food for the soul!
Tagliatelle al ragu is een klassieker uit de streek van Emilia Romagna. Of je nu in de stemming bent voor een stevige maaltijd of gewoon wilt genieten van een goede saus, pasta al ragu is een geweldige keuze.
Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg vanbinnen. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken. Daarom is het belangrijk aandacht te schenken aan het paneren! De smaak hangt natuurlijk af van met welke kaas je zal werken.
Vanille ijs maken is niet zo moeilijk, en uiteindelijk is het zoveel beter dan de versies die je kan vinden in de supermarkt. Een verrukkelijk recept voor zijdezacht vanille ijs, moeiteloos bereid met de veelgeprezen KitchenAid Artisan. Proef de perfecte harmonie van smaak en gemak.