Gebakken rijst 'Nasi Style'

Gebakken rijst ‘Nasi’ style.

Een lek­ker één­pans­ge­recht geba­seerd op het geken­de ‘Nasi Goreng’. Gebak­ken rijst met groen­ten, kip, ei en net genoeg pit! Een smaakbom!

Kimchi maken

Kimchi

Kim­chi is een tra­di­ti­o­neel Kore­aans gerecht met een unie­ke smaak en tex­tuur dat je mak­ke­lijk zelf kan maken.

Sushi rijst

Sushi rijst

Sus­hi rijst wordt gemaakt door Japan­se kort-kor­re­­li­­ge rijst te koken met kom­bu (kelp / zeewier)en ver­vol­gens op smaak te bren­gen met sus­hi azijn. 

Unagi saus

Unagi saus

Una­gi saus is een zoe­te en har­ti­ge saus die wordt geser­veerd bij gegril­de Una­gi (paling) en sus­hi. Het wordt gemaakt met soja­saus, mirin (zoe­te rijst­wijn), sui­ker en sake.

Dragon roll

Dragon rolls

De dra­gon roll is een bin­nen­ste­bui­ten gekeer­de sus­hi, met een nori vel dat zich aan de bin­nen­kant om de ingre­di­ën­ten wik­kelt en de sus­hi rijst aan de buitenkant. 

error: Deze inhoud is beschermd!