Béchamelsaus

Béchamelsaus

Béchamelsaus, ook wel bekend als witte saus, is een heerlijke en veelzijdige basissaus. Deze zijdezachte saus wordt gemaakt van een eenvoudige combinatie van boter, bloem en melk, en vormt de perfecte aanvulling op talloze gerechten.

Puree van knolselderij in een witte schaal op een kleurrijke ondergrond.

Puree van knolselderij

Puree van knolselderij is pittig, fris en heeft een hint van anijs. De knolselder is de knol van de selderijplant. Een groente die we dus eigenlijk in z'n geheel kunnen gebruiken.

Ovenschotel met gehakt, bedekt met aardappelpuree en een goudbruine kaaslaag.

Ovenschotel met gehakt.

De ovenschotel met gehakt of "gehaktschotel parmentier" zoals 'ons moeder' hem altijd maakte. Vlees in combinatie met tomaat en aardappel. Puur comfortfood!

error: Deze inhoud is beschermd!
Share to...