Het perfecte pizza deeg!? Makkelijk indien je weet hoe!
Pizza deeg is op zich niet zo moeilijk om te maken, maar er zijn toch wel wat factoren waar je rekening mee moet houden om het perfecte pizza deeg te verkrijgen!
Cooking with love provides food for the soul!
Pizza deeg is op zich niet zo moeilijk om te maken, maar er zijn toch wel wat factoren waar je rekening mee moet houden om het perfecte pizza deeg te verkrijgen!
Vitello tonnato is een klassieke Italiaanse schotel die bestaat uit dunne plakjes kalfsvlees dat is gekoeld en geserveerd met een tonijnmayonaise. Het is een populair gerecht voor feestdagen en speciale gelegenheden. In Italië zien we het vaak terug als antipasto of als voorgerecht. Het is een simpel gerecht dat opgebouwd wordt met pure smaken.
Bresaola is mager, gedroogd en gezouten rundvlees uit de Valtellina, een lange Alpenvallei in de regio Lombardije in Noord-Italië. Soms wordt het gemaakt van varkens-, herten- of paardenvlees, maar het meest gangbare is ‘rundvlees van de beste kwaliteit’. Het vlees wordt (meestal) zeer dun gesneden en geserveerd op kamertemperatuur als antipasti. Bresaola heeft een IGP-handelsmerk … Read more