Keukentechnieken — Pikeren

keukentechnieken - pikeren

Keukentechnieken — Pikeren

Pike­ren is het beprik­ken en beste­ken van een ingre­di­ënt met smaakmakers.
5 from 1 vote
Prep Time 5 mins
Total Time 5 mins
Cour­se basis­ken­nis, pikeren
Cui­si­ne Frans
Ser­vings 1 p
Calo­ries 5 kcal

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • De smaak­ma­kers kun­nen reep­jes gerookt spek, of vet zijn, spe­ce­rij­en, knoflook, …
  • De bedoe­ling is om het pro­duct te par­fu­me­ren door de aroma’s van het gebruik­te “pikeer“ingrediënt er tij­dens het garen te laten intrekken.
  • Een klas­siek “geval” is hier ook de gepi­keer­de ui met kruid­na­gel, die we veel toe­voe­gen met de berei­ding van fonds of bouil­lons.

Notities

Pikeren

Pike­ren is het beprik­ken en beste­ken van een ingre­di­ënt met smaakmakers.


INFO

Onze recep­ten­bun­del wer­den moge­lijk gemaakt door soft­wa­re van Boot­strap­ped Ventures.
Bootstrap Ventures
Boot­strap­ped Ventures
Heb je dit recept zelf gepro­beerd? Of heb je een vraag of opmer­king over het recept? Laat dan een reac­tie ach­ter hier­on­der en beoor­deel het met wat sterren.
Mis­schien heb je zelf een recept wat u met ons en onze lezers wil delen. 
Voeg het dan hier toe!
HONGER NAAR MEER? Abon­neer je op onze nieuws­brief en volg ons op Facebook, Pin­te­rest en Inst­agram voor alle laat­ste updates.
Pike­ren, een onmis­ba­re tech­niek in de keuken.

Voedingswaarde :

Nutri­ti­on Facts
Keu­ken­tech­nie­ken — Pikeren
Ser­ving Size
 
250 g
Amount per Serving
Calo­ries
5
% Dai­ly Value*
* Per­cent Dai­ly Valu­es are based on a 2000 calo­rie diet.
Key­word krui­den­bo­ter, Pike­ren, smaak
Dit recept delen op facebook?Ver­meld @liliesfood.be or tag #lilie­s­food!
Dit recept delen op Inst­agram?Ver­meld @liliesfood.be or tag #lilie­s­food!
Dit recept gepro­beerd?Laat ons weten hoe het was! 

Geef een reactie

Recipe Rating




error: Deze inhoud is beschermd!