
Virgin Pina colada
De virgin pina colada is de alcoholvrije variant van de echte 'pina colada'. Even fris, alleen kan je hem blijven drinken! Zorg dat je glas ijsgekoeld is, en dat je ingrediënten ook gekoeld gebruikt worden.Zo krijg je een heerlijke mocktail!
Materiaal en benodigdheden
Ingrediënten
- 50 ml ananassap
- 30 ml kokoscreme
- 2 schijfjes ananas vers, en zorg dat hij rijp en zoet is!
- 2 el vanille-ijs
- wat ijsblokjes
Afwerking
- 1 schijfje ananas
- 1 takje verse munt
- 2 stuks maraschino kers
Instructies
- We maken een virgin pina colada!
- Versnijd een ananas in kleine blokjes en doe 1/4 hiervan in de blender.2 schijfjes ananas
- Tip! : Hou een stukje van de ananas ongeschild, samen met een blad van de kroon. Deze gebruiken we als afwerking van de mocktail.
- Voeg vervolgens 50 ml ananassap, 30 ml kokoscreme en de 2 el vanille-ijs toe.50 ml ananassap, 30 ml kokoscreme, 2 el vanille-ijs
- Mix nu alles goed door elkaar met de blender en zorg ervoor dat er geen grote stukken ananas meer in de mocktail zitten.
- Neem een voorgekoeld Mocktailglas en vul half met wat ijsblokjes.wat ijsblokjes
- Giet de mocktail over het ijs in het glas.
- Werk af met een 1 schijfje ananas, 1 takje verse munt en 2 stuks maraschino kers.1 schijfje ananas, 1 takje verse munt, 2 stuks maraschino kers
- Serveer met een rietje!
- Je virgin pina colada is klaar! Cheers!
RECEPT VIDEO

Notities
Virgin Pina colada.
Deze verfrissende mocktail biedt dezelfde tropische smaak en textuur als de originele pina colada cocktail, maar zonder de toevoeging van alcohol. Het is een verfrissende en smaakvolle optie die geschikt is voor mensen van alle leeftijden.TIPS EN INFO
- Zorg dat je mocktailglas ijsgekoeld is!
- Ook je ingrediënten gekoeld gebruiken!! Zo krijg je een heerlijke en verfrissende mocktail!
- Wil je het wat romiger? Voeg wat meer kokosmelk of vanille-ijs toe.
- Om de romige textuur te verkrijgen in je pina colada mocktail gebruik je best kokoscreme i.p.v gewone kokosmelk. Kokoscreme (of room)is het romige, dikkere broertje van normale kokosmelk. Met een vetpercentage van 23% wordt de kokosmelk vetter en daardoor romiger.
kokoscreme - Wil je hem zoeter? Dan kan je altijd een scheutje suikersiroop toevoegen.
- Meer weten over de Mocktail?
-
Mocktail ... Genieten van Een Smakelijk en Gezond Alternatief!Mocktail! Levendige kleuren, exotische smaken en het uitzicht van een echte cocktail. 0% alcohol, 100% smaak..dat is waar het om draait! Met deze blogpost willen we je helpen om de mocktail door en door te kennen. Recepten, tools, garneringen knowhow, alles komt aan bod.
- Andere mocktails zoals Gin Tonic mocktail, Blue Lagoon, en een Virgin Mojito kan je terugvinden in onze receptenbundel!
Keukentools voor het maken van de Virgin Pina Colada.
Voor het maken van de perfecte Virgin Pina Colada zijn een aantal essentiële keukentools nodig. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je moeiteloos de heerlijke smaken van deze tropische mocktail kunt creëren en genieten van een professionele kwaliteit drankje thuis. Hier zijn onze aanbevolen tools:- Blender :

- Mocktailglas :

- IJsblokjesmachine :

Onze receptenbundel werd mogelijk gemaakt door software van Bootstrapped Ventures.


Voedingswaarde :
Nutrition Facts
Virgin Pina colada
Serving Size
1 glas
Amount per Serving
Calories
381
% Daily Value*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
8
g
50
%
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
13
mg
4
%
Sodium
47
mg
2
%
Potassium
405
mg
12
%
Carbohydrates
74
g
25
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
62
g
69
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
318
IU
6
%
Vitamin C
126
mg
153
%
Calcium
81
mg
8
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Dit recept delen op facebook?Vermeld @liliesfood.be or tag #liliesfood!
Dit recept delen op Instagram?Vermeld @liliesfood.be or tag #liliesfood!
Dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
Copyright ©Liliesfood
DISCLOSURE: Sommige van de links hier zijn affiliate links. Deze helpen ons bij het maken en onderhouden van onze website en sociale kanalen. Voor meer info kan u alles nalezen op onze affiliate disclosure pagina.